Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 • Personlig träning

  Personlig träning

 • Träningsresor

  Träningsresor

 • Online coaching

  Online coaching

 • Praktisk näringsrådgivning

  Praktisk näringsrådgivning

 • Screening & träningsprogram

  Screening & träningsprogram

 • PT i grupp

  PT i grupp

 • Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

  Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

Kunder


Det har varit otroligt skönt att hitta nya synergier mellan träningen och vardagslivet. Jag mår bättre än någonsin, känner mig starkare, har mer energi och ork. Jag har ett jobb med högt tempo och behöver få ut det mesta möjliga av timmarna jag lägger på träningen och då har detta verkligen varit rätt upplägg för mig.

Axel H

”Efter en längre tids uppehåll pga skador och alldeles för mycket kontorsarbete, så skrek kroppen efter en rejäl men smart återhämtning och uppbyggnad. Jag har tidigare genom åren kört PT-timmar med Mike med fina resultat, både i form av individuell träning men också parträning med kompis.

Nu, efter ett antal månader med Mike, så känner jag igen mig kropp igen och energin är tillbaka! På gymmet har den där känslan av att man inte orkar ersatts med ”det där fixar jag”! Coach Mike har en väldigt effektiv metod för återuppbyggnad, något som gav resultat mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig. Vi ses snart igen, Mike!”

Jonah Olsson

Som en fullständigt otränad kontorsmänniska kände jag att jag behövde hjälp för att komma igång med träningen. Min tanke var att testa 10 timmar med en PT för att sedan fortsätta på egen hand.

Nu har det gått nästan 3 år och jag tränar fortfarande med Mike. Varför? För att träningen med Mike gör skillnad! Den har gjort mig starkare och ökat min kondition, den får mig att träna hårdare än jag skulle gjort på egen hand (eller i klass) och den hjälper mig att hålla träningsmotivationen uppe. Hela mitt träningsupplägg kan jag tack honom för! Dessutom gillar jag Mikes träningsfilosofi med fokus på funktionell träning samtidigt som jag får coaching när det gäller kosten. Den enda varning jag kan ge är att träningen med Mike är beroendeframkallande.

Brita Hanberger

Jag började känna att kroppen blev trött snabbt efter en dag på jobbet, magen började växa och humöret svängde lite som det ville. Efter att ha kört med Mike, två ggr i veckan, i c:a 9 månader har jag arbetat bort både mage och humörsvängningar samt lagt om dieten. Idag: Orkar mer och mår mycket bättre. Plus lärt mig massa roliga övningar som bonus.

Thanks Coach!

Fredrik Schweinbart

Jag avskyr att springa! Avskyr! I naturen, på löpbandet, efter bussen…
Den 5 maj 2012 sprang  jag Kungsholmen runt vilket också var första gången jag sprang 10 km, någonsin! Det gick inte extremt fort (1.04.45) men jag var inte trött efteråt och jag slog min man som löptränar 3-4 ggr i veckan. Här kommer hemligheten – CoachMike’s mardrömsintervaller!
Och vad är då det? Jo, enligt CoachMike är det den mest effektiva träning som finns, du förbättrar konditionen och all frustration över livet utanför gymmet försvinner (men det är bara en bonus:)).

Vi har gått igenom olika faser med ökande svårighetsgrad: full lutning på avstängt band
Fas 1: spring 2min vila 1min x10
Fas 2: spring 20s vila 40s x10
Fas 3: spring 20s, lyft vikter 20s, vila 20s x10
Någonstans där slutade jag kämpa emot… För att sedan nå en helt ny nivå av ångest…
Spring som en idiot i full lutning i 30s, vila 3 min (låt dig inte luras, det hjälper bara första gången) och upprepa detta 5-6ggr!
Detta har lett fram till en helt ny rad av onda tankar och en extrem smärta i gluteus maximus:)
1. Döda bandet! 2. Jag dör! 3. Jag vill döda någon! 4. Mina skinkor dör! 5. Jag vill döda Micke, men jag orkar inte och jag har extrem kramp i skinkorna!!!!!

Jag har aldrig mått så bra, varit så stark, haft så vältränade skinkor;) som efter all träning med min PT. Det finns fortfarande saker jag kan förbättra (mindre carbs, mer vatten…) men jag hade inte ens kommit halvvägs på egen hand.

Tack för att du står ut.

Josefin Fogelkvist

Jag har inte rört en fena sedan jag sprang 60 m i högstadiet.
När mitt jobb förra året erbjöd alla tillsvidareanställda ett årskort på World Class tänkte jag att varför inte. Gratis är gott!
Gratis är inte gott – gratis är asjobbigt!

I årskortet ingick det lite PT-tid så jag anmälde mig och helt plötsligt hade jag CoachMike i luren. Vi bestämde oss för att ses och gå igenom mina behov.
Sagt och gjort. Vi träffades i sofforna på WC Nybroplan. Vi båda insåg snabbt att allt Mike står för är sådant jag förkastat och nästan tyckt var töntigt.
Match made in heaven – not.

Tänkte att jag måste i alla fall ge det en chans. Ge mig en chans. Ge PT Mike en chans. Smärta! Efter första träningspasset kunde jag knappt gå i trappor, och hade konstiga ryckningar i armarna när jag försökte få upp dem för att tvätta håret. Gick så där………
Nu är jag sådan som person ”allt eller inget” så jag köpte raskt vansinnigt många PT-timmar av Mike. Tänkte att om jag skall lida så skall han lida. Och tro mig, vi har lidigt.
Mina ben har lidigt, mina armar har lidigt, minsta muskel i min kropp har lidigt, och gör det fortfarande. Minst två gånger i veckan.
PT Mikes öron har lidigt av alla mina missnöjda grymtanden, skrikanden och ”Nu skiter jag i det här och går hem” utbrott.

Över ett år senare ”lider” vi fortfarande tillsammans. Att börja träna med Mike är bland det bästa jag gjort. Han tar hand om mig, inifrån och ut.
Men tvingar han mig att göra ett utfall till, så kommer jag slå honom med en hantel, om jag orkar lyfta upp den!

Anna Ma Zetterström, 44 år, Kungliga Operan i Stockholm.