Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 • Personlig träning

  Personlig träning

 • Träningsresor

  Träningsresor

 • Online coaching

  Online coaching

 • Praktisk näringsrådgivning

  Praktisk näringsrådgivning

 • Screening & träningsprogram

  Screening & träningsprogram

 • PT i grupp

  PT i grupp

 • Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

  Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

Så tycker resenärerna


”Att få lära mig övningar jag kan ta med mig hem och lägga till min träningsrutin. Jättebra att få möjlighet till individuell fettprocentmätning och rådgivning. PT i grupp är en fantastisk träningsresa som ger möjlighet till att på bara en vecka stärka kroppen, puscha dina gränser och lära känna nya likasinnade vänner!”

/ Louise D

”Människorna jag lärt känna, sammanhållningen, träningen, upplägget och coachmike som är en grymt kunnig, kompetent och pålitlig PT som är väldigt generös med sin person och sin kunskap och är en del av gruppen. PT i grupp var en fantastisk träningsresa. Träningsanläggningen Mike’s gym är fantastisk med alla träningsredskap och träningsmöjligheter man kan önska sig. Inspirationen och glädjen till träningen finns i atmosfären. Det allra bästa med resan är dock alla underbara människor som jag lärt känna inklusive Mike som gett mig så mycket energi, inspiration, motivation och glädje.”

/ Sussie T

”En träningsresa som innehåller det mesta man kan önska. Jätte bra instruktörer, pass, föresläsningar, boende och framförallt god mat. En massa härliga minnen och nya vänner. Sist men inte minst att tänka nytt inom träningsupplägg, kosthållning och hur man kan göra förändringar i sitt vardagsliv. Vi fick en otrolig verktygslåda att jobba vidare på. Med andra ord en resa som fortsätter även hemma och en lång tid framöver.”

/ Catharina S

”En träningsresa med dig i fokus! Genom denna resa har jag fått minnen för livet! Träningen var välplanerad med två pass om dagen, morgon och kvällspass och självklart tid för sol och bad mellan träningarna. Under passen har jag fått otroligt mycket pepp och stöd från coacherna Mike och Alexandra, något som behövdes för att jag verkligen skulle ta ut mig till max! Det var hårda men givande pass och alltid på ens egen nivå, det blir vad man gör det till! Utöver tuff träning har vi också haft 4 föreläsningar där vi fått lära oss mer om bland annat kost, träningsförståelse och återhämtning. Jag reste hem med nya kunskaper samt ett glöd för att verkligen ta min träning till nästa nivå! Inte att förglömma så har jag även mött fantastiska människor som verkligen förgyllde min vecka!”

/ Fatima B

”Inspirerande resa med mycket kunniga coacher, bra träningsutmaningar och nya vänner!”

/ Åsa S

Solresor-Träningsresa-Turkiet-CoachMike

”En helt fantastisk resa med varierande träning – ett minne för livet!”

/ Kicki S

”Jag fick prova på träningsformer som var nya för mig. Mike såg varje enskild individs behov så jag lärde jag mig snabbt de olika teknikerna. Den personliga feedbacken på varje pass var ovärderlig. Föreläsningar var mycket intressanta och givande, och att de merparten hölls utomhus i solen var ett stort plus. En oerhört lärorik vecka!”

/ Camilla M

”En fantastisk solsemester som gett nytändning inför såväl kost som träning. Här erbjuds ökad kunskap inom allt som står i hälsans tecken och även möjlighet till en hel del träningsvärk.”

/ Malin E

Solresor-Coachmike

”Det har varit en givande & rolig vecka som öppnat dörrar till nya bekantskaper, god hälsa och snabba träningsresultat.”

/ Malin K

”Resan uppfyllde mina förväntningar med råge! Även om vi alla var på olika nivåer med olika bakgrunder blev alla utmanade till sitt max. Grymt rolig och varierad träning, som får maxat resultat med kunnig och proffsig PT. Det bästa med resan är att man får ”hela paketet”, träning, kost och allt däremellan :)”

/ Susanna S

”CoachMike skapade en mycket bra träningsvecka med varierande träningspass och han hade ett enormt engagemang i varje deltagare.!

Han har en gedigen kunskap om allt gällande träning, kost, stress och återhämtning för att nämna några. Han gav mig bra verktyg till att förbättra min träning men också att förbättra min livstil så att jag hela tiden utvecklas till ett bättre mående. Coach Mike och Solresor gjorde min träningsvecka till en fantastisk resa och jag kommer så klart åka igen.!”

/ Alexander S

”För både kropp & själ har denna resa varit fantastisk samt ett minne för livet.”

/ Maria S

Träningsresa-solresor-coachmike-alibey

En mycket positiv sak med resan var att det inte var någon som helst kroppsfixering… samtidigt som det var såååå legalt att bry sig om sin kropp med allt vad det innebär… Träning och sundhet kan väcka starka känslor (avundsjuka!?).. speciellt i en liten stad…även bland vänner… Känner att jag står upp för att jag tränar och kliver fram bland ”grabbarna” på gymmet på ett självsäkrare sätt än tidigare…är man en ”sensitive” person krävs det ju lite extra jobb ; ) Har dock varit en resa som jag påbörjade tidigare… har kanske med åldern att göra också ; )… men lättare när jag har lite kunskap!

Tack igen för en stärkande vecka!

/ Ulrika B

Känner att jag står upp för att jag tränar och kliver fram bland ”grabbarna” på gymmet på ett självsäkrare sätt än tidigare…är man en ”sensitive” person krävs det ju lite extra jobb; )

Trots varierade förutsättningar på deltagarna så får all ut något av resan.Perfekt med en mindre grupp, fick känslan av att du kunde ha koll på alla. En vecka som verkligen gav mersmak. Väldigt bra träning och lärdomen med vikten att lära sig båltryck och att ländryggen inte får var den svagaste länken, något jag nyttjar väldigt mycket nu.

Som sagt Mike, jag är superglad att vi åkte på just den här resan. Mina förhoppningar var att få lära mig lite mer, speciellt när det gällde skivstången och att det skulle bli en kick för mina barn. Mina förhoppningar infriades till fullo både lärdomen när det gäller skivstång och kicken barnen fick med sig hem. En resa att minnas med glädje 🙂

/ Tomas W

Varit en toppen vecka i solen med mycket träning, god mat. En väldigt kunnig och trevlig coach. Hotellet var kanon, god mat och trevlig personal. 

/ Per E

Jag tyckte det var väldigt kul att vi var en liten grupp och hela gruppen tränade tillsammans varje pass. Det var trevligt att vi hade gemensamma middagar. Mycket bra lärdom om hur man tränar intervallträning med vikter mm. Tycker det var toppen att du som tränare var tillgänglig under hela resan och inte bara på passen. Att man fick fråga frågor även utanför träningstid.

/ Tina C

En resa som är både rolig och utmanande för dig som älskar träning på en trevlig hotellanläggning! 

/ Gunilla M

 

Solresor-Coachmike