Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 • Personlig träning

  Personlig träning

 • Träningsresor

  Träningsresor

 • Online coaching

  Online coaching

 • Praktisk näringsrådgivning

  Praktisk näringsrådgivning

 • Screening & träningsprogram

  Screening & träningsprogram

 • PT i grupp

  PT i grupp

 • Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

  Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

Personlig träning


Keep it simple, not easy.

Basövningar och naturliga rörelser utgör grunden i vår träningen. Genom screening och tester fastställer vi vilken nivå du är på och utgår därifrån. Beroende på dig, ditt mål, hur mycket tid du vill och kan spendera ser uppläggen olika ut. Allt ifrån ett par pass i veckan till ett par pass om dagen. Helkropp, split, högintensivt eller tungt, mobilitet och återhämtning. Allt har sin tid och plats.
Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.

Konsultationen, kanske det viktigaste av alla våra möten. 

Här går vi igenom allt ifrån träningshistorik, skador och medicin till sömn, kost, stress, arbete, familj etc. Allt som kan påverka din träning och våra mål.

Som regel behöver du inte vara ombytt till detta utan kan möta upp i dina civila kläder. Konsultationen tar ca 30-45 minuter och är det viktigaste mötet vi kommer att ha. Här tittar vi även på en handlings och träningsplan.

Hur många pass i veckan kan du tänka dig? Är du villig att ändra dina matvanor? När vill du nå ditt mål? Vad är ditt mål? Bra och inte alltid så självklara frågor du kan ställa till dig själv innan vi ses.

Känner du dig trött och stressad kanske du inte bör börja med klassisk konditionsträning utan istället med att stabilisera, stärka och balansera upp din kropp med viktträning.

Konsultationen ingår vid fortsatt träning.

Besöksadress: Skeppargatan 28. 114 52 Stockholm.

Har du några frågor så bara hör av dig så återkommer jag så fort jag kan!