Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 • Personlig träning

  Personlig träning

 • Träningsresor

  Träningsresor

 • Online coaching

  Online coaching

 • Praktisk näringsrådgivning

  Praktisk näringsrådgivning

 • Screening & träningsprogram

  Screening & träningsprogram

 • PT i grupp

  PT i grupp

 • Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

  Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

Screening & träningsprogram


Under tre intensiva pass screenar vi och testar dig för att se vilka övningar som passar dig och ditt mål bäst. 

Vi är alla lika men ändå väldigt olika. Därför måste varje individ mötas där de är. Enda sättet att verkligen ta reda på det är att göra en grundlig screening. Vi testar rörlighet, stabilitet, mobilitet, styrka och power och power endurance om det behövs.

Med Biosignature systemet kan vi få en bra uppfattning om ditt hormonsystem, din tolerans för kolhydrater, om du behöver göra en östrogendetox och ifall du övertränar.

För att effektivisera träningen kan vi även ta reda på dina olika musklers fördelning av explosiva typ 2 fibrer kontra dina uthålliga typ 1 fibrer. Genom att veta vilken fibertyp som är dominant hos dig i olika rörelser kan vi göra din träning ännu effektivare. Även din mobilitet och stabilitet spelar stor roll i ditt träningsprogram. 

Utifrån dessa fakta, ditt mål och vart du befinner dig skräddarsyr vi ett program för dig.
Oavsett om du är nybörjare, vanlig motionär eller elitidrottare kan vi med dessa tester garanterat ta din träning till nästa nivå! 

Vi tittar även på din livsstil, kost, sömn, stress, hur magen och insidan mår och tillsammans med dina testresultat designar vi ett träningprogram för dig!

Skriv lite kort om din träningshistorik, ev skador, mål och hur mycket tid du vill lägga i veckan på träning så har jag lite att gå på om vi ses för ett träningsupplägg!