Image Image Image Image Image Image Image Image Image
 • Personlig träning

  Personlig träning

 • Träningsresor

  Träningsresor

 • Online coaching

  Online coaching

 • Praktisk näringsrådgivning

  Praktisk näringsrådgivning

 • Screening & träningsprogram

  Screening & träningsprogram

 • PT i grupp

  PT i grupp

 • Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

  Ledarskapscoaching, utbildning & föreläsning

Träningsresor


Det började som en ide på en Thailandssemester för 7 år sedan. Jag ville kunna åka på en träningsresa som inte var en aerobic eller yogaresa utan nånting jag gillar själv som tex att lyfta skrot och träna gymnastik. 

Idag finns det en hel del resor som erbjuder den typen av träning. Den stora skillnaden här är att vi fokuserar på mindre grupper för tightare gemenskap och en röd tråd genom att vi har samma coach som följer och bygger upp alla deltagare under veckans 12 träningspass. Det blir nära och personlig feedback på teknik och utförande såväl som teoretiskt kunnande.

Träningen är baserad kring människans 7 grundrörelser. Därmed kan alla göra sitt bästa och få ut maximalt av sin träning oavsett nivå. Vi är väldigt noga med att alla har förstått hur man utför en rörelse, varför och för vem den passar.

Vi håller även tre föreläsningar, oftast vid poolen eller på stranden. För vi har ju inte åkt ända till Marbella för att sitta i ett konferensrum.

Det finns även möjlighet för privata konsultationer med coacherna under resan. Man kanske inte vill dela med sig av allt till alla, vill ha ett eget träningsupplägg, kostråd, stresshantering mm.

PT i grupp-resan är lika mycket en utbildning i träningsförståelse och generell hälsokunskap som en boot camp för kropp och knopp. För de allra flesta brukar den här resan innebära första steget mot en ny träningsvärld.

Läs mera om resan här.

Vill du veta mera om resan, ifall den passar just dig? Bara hör av dig så återkommer jag så fort jag kan!