Loading...
Kundutlåtanden2018-10-18T05:43:23+00:00

“Det har varit otroligt skönt att hitta nya synergier mellan träningen och vardagslivet. Jag mår bättre än någonsin, känner mig starkare, har mer energi och ork.“

Jag har ett jobb med högt tempo och behöver få ut det mesta möjliga av timmarna jag lägger på träningen och då har detta verkligen varit rätt upplägg för mig.

Axel

Homie Fitness Medlem

“Som en fullständigt otränad kontorsmänniska behövde jag hjälp att komma igång med träningen. Min tanke var att testa 10 timmar med en PT för att sedan fortsätta på egen hand.”

Nu 6 år senare tränar jag fortfarande med Mike. Varför? För att träningen med Mike gör skillnad! Den har gjort mig starkare och ökat min kondition, får mig att träna hårdare än jag skulle på egen hand (eller i grupp) och den hjälper mig att hålla träningsmotivationen uppe. Hela mitt träningsupplägg kan jag tack honom för!

Dessutom gillar jag Mikes träningsfilosofi med fokus på funktionell träning samtidigt som jag får coaching med kosten. Den enda varning jag kan ge är att träningen med Mike är beroendeframkallande.

Brita

Homie Fitness Medlem

“Efter en längre tids uppehåll p.g.a skador och för mycket kontorsarbete skrek kroppen efter en rejäl uppbyggnad. Jag har tidigare genom åren kört PT-timmar med Mike med fina resultat, både i form av individuell träning men också parträning med kompis.”

Några månader senare med Mike känner jag igen mig kropp igen och energin är tillbaka! Den där känslan av att man inte orkar har ersatts med ”det där fixar jag”! CoachMike har en väldigt effektiv metod för återuppbyggnad. Något som gav resultat mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig. Vi ses snart igen, Mike!

Jonah

Homie Fitness Medlem

“Jag har inte rört en fena sedan jag sprang 60 m i högstadiet. När mitt jobb förra året erbjöd alla ett årskort tänkte jag att varför inte. Gratis är gott! Gratis är inte gott – gratis är asjobbigt.”

I årskortet ingick det lite PT-tid så jag anmälde mig och helt plötsligt hade jag CoachMike framför mig. Vi båda insåg snabbt att allt Mike står för är sådant jag förkastat och nästan tyckt var töntigt. Match made in heaven – not. Tänkte att jag måste i alla fall ge det en chans. Ge mig en chans. Ge PT Mike en chans. Nu är jag en ”allt eller inget ” person så jag köpte raskt vansinnigt många PT-timmar av Mike. Tänkte att om jag skall lida så ska han lida och tro mig vi har lidigt.

Över två år senare ”lider” vi fortfarande tillsammans. Att börja träna med Mike är bland det bästa jag gjort. Han tar hand om mig, inifrån och ut. Men tvingar han mig att göra ett utfall till, så kommer jag slå honom med en hantel om jag orkar lyfta upp den!

Anna Ma

Homie Fitness Medlem

OPTIMERA DIN TRÄNING. BOKA EN GRATIS KONSULTATION NU!