Din livsstilscoach

Min viktigaste uppgift är att se vem jag har framför mig. Ta hänsyn till vart du är i livet, fysiskt och mentalt. Vad du har gått igenom och vart du är på väg. Ibland vill vi saker kroppen inte håller med om. Och kroppen har alltid rätt. En stressad person och en harmonisk person fungerar fysiologiskt olika. Allt från hur hur de tar upp näring och lagrar fett till svarar på träning.

På konsultationen sitter vi ner i lugn och ro och pratar om hur ditt liv ser ut. Kost och sömnvanor, träningsrutiner, jobb, familj eventuella skador etc. Vi kikar lite på olika rörelser och testar hur bra bålstabilitet du har. Denna är viktig för hur snabbt vi kan avancera.

Tillsammans sätter vi upp mål, delmål, testar fram vilka övningar som passar dig bäst. Lägger träningsnivån, intensiteten och mängden på en optimal nivå. Se mig som din professionella träningspartner som varje pass coachar dig till din bästa version av dig. Mentalt och fysiskt.

Stresshantering

Kostrådgivning

Hur jag jobbar med att förbättra din sömn?

Så jobbar jag som PT

VANLIGA FRÅGOR

Kunskap och även lång erfarenhet kan många ha men att kunna förmedla den till ett längre fram önskat resultat är konsten. Även personkemi är viktigt. Fletalet av mina kunder har jobbat med mig i 2-10 år.

Första mötet, vår konsultation är det viktigaste av alla. Personkemi är A & O för ett bra samarbete. Det tar 30 min och du behöver inte byta om.

Vi gör en screening. Tittar på din teknik i olika rörelser. Vad behöver vi jobba med vid ett potentiellt fortsatt samarbete. Ingen hårdträning! Det är rent av vårdslöst att träna någon stenhårt innan man ens vet vem du är och vad du går för.

Bli vän med din kropp. Lära dig använda och kontrollera den i alla tänkbara rörelser. Muskelbyggnad har sin plats såväl som rörlighet och uthållighet. Föredrar kroppsövningar och vikter framför maskiner.

Bålen, alla gånger. Blir du starkare där blir du starkare i allt. Dessutom minskar du risken markant att hamna bland de 80% som under en livstid får ryggproblem.

Lev efter vissa normer du själv satt upp som för dig är rimliga 80% av tiden och unna dig i princip vad du vill 20% av tiden så kan du njuta 100% av tiden.

Absolut. Jag är helt emot att räkna kalorier och väga mat. Enligt min mening är det varken en praktisk eller långsiktig lösning. Vi tittar på hur du äter och lever idag och kommer överens om en bättre väg.

Javisst. 2-4 personer går bra och får då ett PT-grupp pris!

Mellan 950kr och 1250kr per pass beroende på hur många man förbinder sig till. Det finns PT 12, PT 24, PT 50 och PT 100. Naturligtvis kan du dela upp kostnaden.

Som PT-kund kan du få ett medlemskap för endast 900kr per månad. Ordinarie pris är 950kr till 1250kr per månad beroende på vad som ingår. I vissa av mina PT-avtal ingår medlemskap.

Nej. Vi har två månaders uppsägning vid autogiro och en månad vid månads betalning.

HOMIE FITNESS

HITTA TILL OSS