Hur jobbigt kan 142 sekunder vara? Så här jobbigt. Gillar att vara effektiv med min numera mycket kortare tid på gymet. 

Eftersom jag mestadels tränar för att jag tycker det är roligt och vet att min kropp behöver det (inte för att jag måste som förr), följer jag inget speciellt upplägg och har inte gjort på ett tag. Skriver tillräckligt med program till mina kunder. Ett tips när man börjar på ny kula är att helt byta ut gamla övningar. Skönt att inte ha några referenser på hur mycket man ska lyfta eller hur länge man ska jobba och vila. Svårt att ha ett dåligt pass då ; ) Därför valde jag idag tre av fyra övningar som jag inte kört på väldigt länge och istället för att ta tiden som jag brukar använde jag sträcka.

Tre set där andra setet var tyngst på 110kg T-bar och 90kg släde. Tog ca 3min. Filmklippet visar första rundan. Övningarna är utvalda för att utmana kroppen i alla grundrörelserna. Arbetstiden blev något lång för min smak. Jag får helt enkelt bli starkare och korta ner tiden : )

  • Farmers walk med släde 33m, T-bar 90kg, släde 70kg.
  • Spider pushups 12m
  • Medicinboll 8 st kast, 50kg
  • Heavy rope pulls 33m, släde 70kg