VÄLKOMMEN till hemtrevliga Homie Fitness  Skepparg 28 Östermalm! 

Behöver du få ny luft under vingarna? Hitta motivationen och drivet till träning såväl som jobb, relation eller rentav för dig själv? Kropp och knopp hänger ihop. Antingen ändrar man sitt känslomässiga tillstånd genom fysisk aktivitet eller genom att ändra sitt mentala fokus. Jag anser att det är viktigt med båda.

Somliga är superdrivna att träna men har ingen bra plan, andra har en plan men saknar kanske drivet. En tredje har både drivet och planen men kan inte se sig själv i mål. För att nå ett mål oavsett område i livet, hälsa, karriär eller relation behöver vi tre saker. En plan eller strategi att följa, ett känslomässigt tillstånd som får oss att känna driv och vilja samt en story som bekräftar att vi klarar det. Har vi alla tre ingredienserna känns det väldigt enkelt, har vi två går det men med bara en av dom blir det inte så lätt.

Under mina snart 20 år som PT har jag tränat och coachat över 1600 klienter. Ibland dessa Norska skidlandslaget inför OS, föreläst åt NIKE, varit träningsrådgivare på Mix Megapol, utbildare på SAFE, World Class Education och numera ELEIKO Education.

Vill du helt förutsättningslöst prata om ditt personliga mål, göra en action plan, ta reda på den underliggande anledningen, ditt varför eller helt enkelt få hjälp att nå dit.

Under hela oktober bjuder jag på 45 min konsultation och ett träningspass alt en livscoaching. Ange rabattkod oktober. Vid PT-träning ingår dessutom medlemskapet på fina Homie Fitness..!

Ser fram emot att träffa dig!