7 Maj drar vi igen mot Spanien, Marbella och Mikes Gym med Solresor! PT i grupp, träningsresan som för sju år sedan började som en kul ide på en Thailandssemester har vuxit till sig och 2017 kör vi den för tredje året i rad. 

Väldigt många träningsresor fokuserar på ett stort utbud och urval av både klasser och tränare. Den här resan är precis tvärtom. Vi har en tight grupp där alla efter en vecka känner varann väldigt väl och alla pushar och hjälper alla. Träningsgrunden i den här resan är baserad kring människans 7 grundrörelserna. Det gör det både väldigt funktionellt, säkert och enkelt eftersom alla kan belasta efter egen förmåga.

Likt en PT-utbildning får du lära dig hur du ska utföra en rörelse effektiv och säkert, varför man gör den och för vem den passar samt när. För väldigt många blir den här resan ett första steg in i en ny träningsvärld med en större förståelse för både kroppen, knoppen och hur vi kan tänka kring hälsa. Utöver de 12 träningspassen har vi 3 föreläsningar som oftast hålls vid poolen eller på stranden istället för ett konferensrum.

Det finns även möjlighet för en egen personlig konsultation som snabbt brukar bli fullbokad. Vissa saker kanske man inte vill dela med sig av i grupp, göra en egen färdplan för sin träning, kost osv.

Mera info om resan hittar ni snart på Solresors hemsida under PT i grupp. Det här är en träningsresa/utbildningsmöjlighet du inte vill missa så in och boka din resa i tid!!

OBS: Nytt hotell, Las Piramides som nyrenoveras i vinter!!