Crossfit är så svårdefinierat. Vad är det, egentligen? En massa komplexa övningar tagna ifrån allt mellan gymnastik och friidrott till olympiska lyft. Jag är ingen stor fan av denna snabbt växande sport samtidigt som jag bara måste bli imponerad av vad världseliten åstadkommer i prestationsväg. Jag antar att det är de höga repsen som irriterar mig…

Anyway, idag blev det lite blandad konfekt från veckans olika pass. Kämpar vidare med att förbättra min mobilitet och stabilitet i skuldrorna. Bukstödet börjar hänga med bättre och bättre!

Fredagens första pass blev följande: 

  • Frivändning från hängande och frontböj 6 x 3 på 70kg = kroppsvikt
  • Jättehäv aka muscleups i ringar 6 x 3 med viktväst på ca 6kg
  • Chins 6 x 3 med viktväst på ca 6kg
  • Handstand statisk 6 x 3 x 20 sek
  • W:R 1:2