Coach Poliquin

Coach Poliquin

“Honor your time and your worth”

/ Charles Poliquin.

Den värdefullaste timman under hela Charles Poliquins fem dagar långa BioSignature-utbildning var när han delade med sig av sina mer än 30 år i yrket. En resa som har tagit honom hela vägen till OS och VM. Idag är han hyllade som en av världens mest framgångsrika coacher. Och en av de mest välbetalda.

Hur man blir framgångsrik som PT är ett underskattat ämne som inte får den uppmärksamhet det förtjänar på de flesta PT-utbildningar idag. Det pratas i hundratals timmar om ursprung, fästen, biodynamik och nervsystem men hur man syr ihop allt till något som folk vill köpa är minst lika viktigt, tycker jag. Dessutom svämmar marknaden nästan över av nyutexaminerade tränare. Hur gör man för att överleva som PT?

Att överföra kunskap till inkomst är lättare sagt än gjort. Efter att ha varit på Micke Arndt’s nätverksträff  för personliga tränare förstod jag att det borde finnas en stor efterfrågan på hur man klarar sig i ett yrke som är 100% provisionsbaserat. Man kanske är en väldigt kunskapsrik tränare men skulle vilja sälja mer. Eller säljer man bra men behåller inte sina kunder så länge vilket resulterar i ett ständigt jagande efter bollen.

Att starta eget är lite som att flytta hemifrån. Ingen som tvättar, städar och dukar fram maten på bordet tre gånger om dagen. Som egen företagare kan man inte luta sig tillbaka och förlita sig på att medlemsrådgivaren och receptionen gör grovjobbet åt en. Man måste tro på sig själv, vässa armbågarna och stå på tå för att vara redo när chansen kommer. Eller ännu hellre skapa sitt eget öde.

Jag har arbetat heltid som PT i snart 13 år. Börjat om från noll fyra gånger i tre olika länder och på två kontinenter. Varje gång lär man sig något nytt och att det finns enklare och bättre sätt att bygga upp sin verksamhet.

Därför tänkte jag hålla en tre timmars föreläsning/workshop i ämnet marknadsföring. Inga fancy säljtricks utan bara mina egna råd från tretton år i branschen varav sju som egen företagare.

Datum: 30e Juni (söndag)

Tid: 10.00-13.00.

Plats: Optimal Fysik, Gjörwellsg. 12

Antal platser: 12st.

Pris: 495:-

Anmäl dig till: pt@tan.viper.com.bd

Det här är några punkter vi kommer att beröra:

  • Bygg ditt varumärke

  • Spridning

  • Konsultation/bokning

  • En bra kund

  • Kontaktnät

  • Flera inkomstkällor

  • Utbildningar

  • Erfarenhet

Om någon anser att han/hon inte fått med sig något som kan generera 495:- ska jag gladeligen återbetala dom : )