Utomhusträning!

Utomhusträning!

Jag älskar att träna utomhus! Man får frisk luft, riktigt ljus (motsatsen till elektriskt) för att ställa in den viktiga Melatoninkurvan så man sover gott och vaknar utvilad. På en bra dag kanske t.o.m solen skiner = D3!

En annan fördel är att man inte behöver vara medlem någonstans. Varför många väljer att jogga en runda gratis istället. Men om man inte vill eller nöjer sig med att jogga utan vill få tränat sina muskler men utan medlemskap..

DÅ MÅSTE MAN JU KUNNA TRÄNA RIKTIGT HÅRT UTE!!!

Jag undrar hur många som skulle vara intresserade av att köra ett hårt funktionellt utomhuspass i t.ex Rålambhovsparken eller annan lämplig park i sommar? Kanske med start redan under maj! Och nu pratar jag inte om Body Pump utan ett riktigt PT i grupp-pass på 45 minuter. Man kör hårt efter egen förmåga och form och vi ger dig ständig feedback på teknik och hur det går. Det finns heller inget dåligt väder bara mindre lämpliga träningskläder. Förslag på tid skulle vara runt kl. 17.00 någon vardag och ev. lördag fm.

Vem passar det för? Alla som är skadefria och friska!!

Beroende på intresse kommer upplägget att se lite olika ut men min ambition är att blanda det bästa från alla världar: HIIT, CrossFit, Strongman och MMA! Vi använder slädar, selar, stegar, Bulgarian Bags, vattensäckar, gummiband, vikter, stänger och kroppsvikt. Hur många PT’s som kör varje pass varierar beroende på antal deltagare.

Prislappen är inte satt än och den beror lite på hur stor PT-grupp vi kan köra och hur många som vill haka på.

Vilka skulle vara intresserade av detta!? Så snart jag har en bättre bild av hur många vi kan bli återkommer jag med mera info.