Vill du få starka ben, bränna fett, slippa flåsa när du får en uppförsbacke i löpträningen, vill du testa dig själv? Prowler it is!

Jag har sedan förra sommaren haft lite problem med ländryggen igen och därför varit mkt begränsad i mina övningsval för ben. Därför är släde och särskilt när jag pressar den framför mig en superövning.

Med rätt anpassad belastning, arbetstid och vila kan jag utifrån att jag ger 100% vid VARJE sprint välja om jag vill att det ska ta mera fram eller bak på benen samt rumpan. Allt med minimal belastning på ryggen tills jag fixat till den och kan börja böja igen.

Anpassa vikt, sträcka/arbetstid och vila efter mål. Så här kan ett riktigt hårt pass se ut. Målet är att bli starkare i benen och förbättra min syreupptagningen.

Släde 33m. Vila kontra arbeteratio 1:10 de första fem seten. De sista fem seten 1:12.

  • 60kg, 13s
  • 60kg, 13s
  • 70kg, 15s (kroppsvikt)
  • 70kg, 15s
  • 80kg, 16s
  • 80kg, 18s
  • 90kg, 22s
  • 90kg, 27s
  • 60kg, 15s
  • 60kg, 15s

Desto lättare ju mera fart orkar jag hålla och ju mera rumpa använder jag. Ju tyngre det blir desto långsammare och mera framsida lår tränas.