morot-målbild

Alla behöver en morot, något att sträva emot när viljan tryter och man inte har lust att gå och träna. Att sätta upp ett realistiskt, mätbart och tidsbegränsat mål för sig själv är inte alltid så lätt som det låter. Många tränar bara lite på måfå och har egentligen ingen riktig koll på om det är fett eller muskler som försvinner på vågen. Om framstegen står i relation till tiden man lägger ner på sin träning. 

Siktar du på att komma i kanske ditt livs form till sommaren? Då är det hög tid att börja planera för det nu.

Vad är ett realistiskt mål, inte för högt och inte för lågt. Hur optimerar jag min träningstid utifrån där jag är och dit jag vill nå? Ska jag träna två gånger i veckan eller kanske tre eller fyra? Hur lägger jag upp det bäst mellan airob och anairobträning? Äter jag tillräckligt bra för mitt mål och min hälsa eller kan jag få mera energi trots denna gråa årstid? 

Ta hjälp och nå ditt mål! Boka din första konsultation och BioSignaturemätning i februari så bjuder jag på den! Vi tar reda på hur det ligger till och gör en tränings och kostplan för hur och när du ska nå ditt mål! 

För bästa resultat bör vi göra en mätning och avstämning i månaden fram till juni. Kontakta mig via email för frågor eller bokning.

pt@tan.viper.com.bd