Jag är både extremt glad och tillika stolt över att kunna presentera mina nya samarbetspartners! De tillhör de bästa på sina områden och det de alla har gemensamt är kvalité före allt annat! Inga kompromisser. Jag kan skryta, skrävla och skriva gott om dom hur många sidor som helst och stå för varje ord.

För alla invigda i häslobranschen är säkert de flesta namnen välkända. Men för säkerthets skull kommer här en liten presentation.

En glad Jocke, CEO på STAC.

En glad Jocke, CEO på STAC.

STAC  “Scandinavien Top Athletic Center”

är precis det. Grundare Joakim och Anna Dettner har tagit prestation till en ny nivå. Jag tycker att jag numera har ett holistiskt synsätt på kost, träning och hälsa men i jämförelse med Jocke hamnar man i skuggan. Atleter såväl som privatpersoner flyger över hav och land för att få hjälp här med sin skada eller sin sport. Lyckligtvis för alla oss andra har STAC även sedan ett år tillbaka börjat hålla utbildningar som är av absolut världsklass. Utbildningarna vänder sig till både nybörjare och de som vill kunna träna elitidrottare hela vägen fram till OS-nivå.

Exceed Performance

en del av världskända ELEIKO. Det lilla familjeföretaget i Halmstad vars framgångsvåg alla vill rida på. Ingen kan eller tillverkar träningsutrustning som dom. De sponsrar och syns på allt ifrån OS till små tävlingar och föredrag runt om i landet. Jag har gått nästan alla mina utbildningar här de senaste 10 åren. Förutom de välkända Eleiko Strength Coach-utbildningarna tar de också in några av världens tyngsta föreläsare inom träning. Paul Chek, Charles Poliquin, Steve Cotter för att nämna några. När man kommer hit känner man sig alltid som en i familjen!

Optimal Fysik

grundades och drivs av Christer Söderberg. Kunskapsbanken här är så bred att jag inte vet vart jag ska börja. Varje gång man går hit för en behandling lär man sig något nytt. Samtliga som arbetar på Optimal Fysik är handplockade för sina färdigheter inom olika områden. Deras sätt att arbeta går alltid ut på att identifiera och behandla orsaken till problemet, inte symtomen. Det kanske låter självklart men efter en screening eller behandling här så förstår du vad jag menar. En sjukgymnast här (Vladimir) hjälpte mig nyligen med ett ländryggsproblem jag haft under flera år men som förvärrats senaste månaderna. Första behandlingen gjorde vi bara andningsövningar (enligt DNS) och nästa ström i diverse nerver och muskler. Vips, som genom ett mirakel var jag bra och kunde träna ben helt obehindrat, efter flera år av problem. I rest my case.

Fitnessbolaget

har samlat på sig topputrustning från några väl utvalda märken. Eleiko, Atlantis och Jordan för att nämna några. Ett mycket bra urval av bra träningsutrustning som håller för år av dagligt bruk på träningsanläggningar såväl som för den kvalitetsmedvetne hemmatränaren. Fitnessbolaget är de första jag hittat som säljer kedjor! Som jag letat efter dessa under flera års tid. Träningsriggar har blivit enormt populärt p.g.a sin mångfald och även all möjlig Strongman utrustning. Servicenivån är hög och leveranserna snabba. Ibland det stora utbudet av träningsutrustning sticker verkligen Fitnessbolaget ut.