Vurstingen!

Vurstingen!

Nu har jag har bott i Stockholm i åtta år och cyklat i stan lika länge, året runt! Efter att ha haft en sommarcykel och en tråkig vintercykel bestämde jag mig för att njuta av cyklingen även under vintern. Därför har jag nu skaffat mig en ruskigt bra MBT 29er av märket GIANT. Inte så värst vanlig på vägarna men tydligen är det världens största ramtillverkare.

Jag blev tipsad om att de har exceptionellt bra service och kunnighet på Cyclecorner i Hammarbysjöstad. Lite långt från Kungsholmen där jag bor men det fick väl gå. Och vilken tur jag hade sen då! När jag kom till Cyclecorner för att hämta ut min Giant XTC 3 29er hade de fått hem fel ramstorlek : ( Det blev bussen hem igen men de lovade att höra av sig så fort den kom.

Tre dagar senare när jag kom hem stod det en GIANT i trappen, men inte den jag beställt utan en TVÅ modeller bättre! Snacka om att kompensera för felleverans och några dagars väntetid.

XTC1 har 100% karbonram, steglöst dämpad framgaffel och växlar som bara klickar på när man driver på! Nu kan man kanske tycka att en vursting MBT hör hemma i skogen inte på cykelvägen och det är helt riktigt. Så fort man lämnar asfaltvägen för grusvägen river 29 tums däcken tag i underlaget och vill bara driva på av sig själv, känns det som. Längtar ut till skogs : ) I veckan blir det nog en tur till Hammarbysjöstad och Cyclecorner igen för efterjustering av växlar etc.

Bästa betyg till cykel såväl som service från Magnus och grabbarna på Cyclecorner!

Cyclecorner

Idag gjorde vi så vår premiärtur med nya cykelvagnen Sun Bee Supreme! Att det kan vara så kul att hoja runt med kidsen i en vagn kunde jag väl aldrig tro! Även vagnen funkade mycket bra och trots endel terräng (som vi var tvungna att testa : ) så klarade den sig fint. Inget skumpande alls p.g.a bra fjädring och Nike och Hector njöt varje minut de var vakna.

Hoppas ni haft en lika fin septembersöndag som vi!

Söndagsutflykt!

Söndagsutflykt!

Monsterekipaget!

Monsterekipaget!

Cyclecorner-Giant-XTC1

Kunglig terräng : )

Sun Bee Supreme och två glada kids!

Sun Bee Supreme och två glada kids!