Merryxmas-CoachMike-IMUPRO

Det har kommit in såå mycket bra motiveringar till varför just du skulle förtjäna att vinna ett födoämnestest att det nästan varit mänskligt omöjligt att välja. Så därför har jag bestämt mig för att dela ut ett 2a pris, ett 3e pris och tröstpris till alla som varit med : ) Men det finns bara en vinnare!

Efter stort övervägande går det fina priset, ett IMU PRO 300 födoämnestest värde 5000 kronor till..

1a pris värde 5000kr: Martina Skowronska!!!!!!!!!!!!!!!!  

IBS är en diffus diagnos och om du dagligen äter födoämnen du inte tål kan det iaf. inte bli annat än bättre med att testa 300 ämnen och utesluta därifrån. STORT GRATTIS : )

2a pris värde 2550kr: Christoffer Törnblom!!!!!!!!!!!!!!!

Går inte att surfa med ryggont! Du vinner tre PT-pass som vi disponerar som det passar. Antingen mäter och testar vi, eller gör vi en screening och ett program. GRATTIS TILL ETT ÅR AV GARANTERAT MINDRE RYGGONT : )

3e pris värde 1700kr: Camilla Andersson!!!!!!!!!!!!!!!!

Du vinner två PT-pass som även vi disponerar som vi vill! Njut av julen så ses vi i januari på nya stället där jag håller till på Styrmansgatan 7! GRATTIS : )

Till alla andra som skrivit vill jag tacka för att ni deltog och erbjuda er 25% rabatt på ett IMU PRO 100, 200 eller 300. Jag bjuder på konsultationen om hur ni ska följa råden ni får till testet : )

Till sist önskar jag er alla en riktigt riktigt GOD JUL!!