Demo av STAC PAD fredag och lördag 10.30 och 14.00 på Allt för Hälsan.

Demo av STAC PAD fredag och lördag 10.30 och 14.00 på Allt för Hälsan.

Mellan jobb och vabbning hann jag och min kund Jessica med ett besök i Älvsjö på Allt för Hälsan! En hel del kända ansikten och montrar som stolt visade upp allt från utomhus crossfit till kosttillskott. Själv var jag mest intresserad av lanseringen av STAC PAD! 

Inför pressuppbåd fick jag och min kund Jessica en grundlig screening och förstahandstesta det nya rakbladsvassa träningsverktyget. STAC PAD kan med fördel användas av alla eftersom det ingår en utbildning vid köp av softwaren. Däremot är det självklart en fördel ju mera erfarenhet man har som coach, pt eller manuell terapeut.

Mer än 20 år av erfarenhet och data är samlad vid dina fingerspetsar. Allt du behöver göra är att mata in de olika testvärdena ett efter ett och till sist printa ut ett fullständigt 4-6 veckors program. Allt ifrån lämpliga stretch övningar till träning med anpassat övningsval tempo, reps, set och vila. Anser du dig kunna mer än expertprogrammet kan du själv gå in och redigera. Ta bort eller lägga till ibland något av de över 300 olika förprogrammerade övningarna med bild och för power-rörelser även filmklipp.

Jag säger igen, impad av hur användarvänligt, blixtsnabbt och effektivt detta nya redskap för skräddarsydda träningsprogram är!

Besöker ni mässan så har de öppna visningar av STAC PAD kl. 10.30 samt 14.00 imorgon och på lördag. Passa på, kanske du kan få en screening värde 4500kr. med dig hem ; )