SKINS från Australien gör förmodligen världens bästa och mest avancerade kompressionskläder! Jag har haft det stora nöjet att vara testpilot för deras nyligen lanserade serie ColdBlack A400. 

Deras serier är smart indelade i funktionsområden och hur mycket kompression man behöver. A200 serien ger lite mindre kompression än A400. Den nya serien ColdBlack har den unika egenskapen att hålla din kropp upp till 5 grader svalare i solen och har också 50 i solfaktor! Dessutom kan man simma med dom.

Efter att ha använt mina tights och tröja i några dagar här i Turkiet under allt från 15-25 graders värme och i solen kan jag inte säga annat än att den överträffar sitt goda rykte! Jag har visserligen inte kunnat träna (på tre veckor) pga gammal ryggskada men har vistats i solen en hel del. När alla andra svettas i shorts och linne har jag varit lagom sval i min superdräkt, trots att den är svart. Längtar tills jag kan få testa kompressionen på ett riktigt benpass igen!

Svalka dig i solen med ColdBlack!

Svalka dig i solen med ColdBlack!