Allt-for-halsan-coachmike

I veckan går Sveriges största hälsomässa av stapeln! Allt för hälsan börjar på torsdag och håller på till söndag! För 150kr. per dag kan du låta dig inspireras av allt inom träning, utbildning, spa, skönhet, näring och livsstil. En riktig fest m.a.o för oss hälsofreaks! Något som har väckt mitt intresse är lanseringen av marknadens första riktiga arbetsredskap i sitt slag, STAC PAD!

Den kanske allra viktigaste stunden med kunden är första mötet. Här ska man lyckas ta reda på så mycket relevant fakta som det går för att underlätta och precisera arbetet mot målet. Ju fler utbildningar man går, ju flera år man jobbat och desto flera klientfall man har haft desto lättare blir det att effektivisera detta grundläggande möte och öka chanserna för succé. Det är just här som STAC PAD kommer till sin rätt.

Den hjälper dig som coach att göra en riktig screening av din klient. Grundligt men snabbt och enkelt går man igenom allt från andning och andningsmönster (som är avgörande för ett fungerande bukstöd) till flexibilitet i samtliga stora leder, rörelsemönster från fot och fotled till nacke, hel- och delkroppsmobilitet i sagitalplanet, inre och yttre bålstabilitetsrekrytering, bålstyrka i tre plan samt dynamisk stabilitet i tre plan under förflyttning.

Utifrån din profil väljer sedan STAC PAD ut lämpliga övningar, set, reps, vila och periodisering för snabbaste, säkraste och bästa väg att uppnå ditt mål. Tänk så många klienter man kan hjälpa och ha igång samtidigt, utan att ge avkall det minsta på kvalitén, snarare tvärtom.

Jag kan ju inte låta bli att undra hur många timmar som ligger nedplöjda här…

Så här ser STAC PAD ut in action! Besök dom i monter B11:24 så kanske du kan få en screening av dig själv och kan börja vägen mot ditt mål : )

Screening

Screening

stacpad-coachmike

Programdesign

Periodisering

Periodisering