Då står vi här, vid slutet av vägen för den här etappen. Sammanfattning, massor av nya vänner, kollegor, kunder, partners, resor och spännande platser. Känns som att det här året bara flugit förbi. 

Det började med ett löfte till mig själv för ett år sedan om att utveckla mig själv. Fokusera på min verksamhet som under några småbarnsår (7st) och en separation stått lite stilla. Det tar sin tid innan alla hittar sin nya plats, känner sig trygga och får en stabil grund att utgå ifrån. Det här året har jag kommit en bit på vägen : )

  • Att arbeta med Eleiko har varit en dröm ända sin min första utbildning via dom för 12 år sedan. Snacka om att höja sin nivå ibland såna kollegor och framåtsträvande elever. Supertacksam! Att de får jobb en efter en efter sin PT-utbildning med oss är det bästa kvittot av alla på att vi gör ett bra jobb.
  • Mitt samarbete med Solresor växer och i år testade vi en ny destination, Marbella och Mike’s Gym som blev en succé! Läs mera om det här. Nästa resa går 7 maj. Don’t miss it!
  • Startat en onlinebusiness med ett stort internationellt börsnoterat företag inom hälsa och anti-aging som har lett till många nya vänner, partners och stor utveckling.
  • Föreläst för 200 personer plus : )
  • Upplevt LA, en dröm sen länge som bara skjutits längre och längre fram.
  • Ny arbetsplats!! Har öppnat ännu flera dörrar och skapat massor av nya möjligheter. Bl.a kapacitet att ta in fler PT-kunder som skall nå sina mål 2017.
  • Men kanske bäst av allt är ändå den resan jag gjort med mig själv i år. Skiftet i mindset och fokus. Livet händer för oss alla. Bara jag kan bestämma hur jag vill må. Och allt är möjligt, bara jag vill det och jobbar för det så kommer det.

STORT TACK TILL ALLA OCH GOTT NYTT ÅR!!

KEEP UP YOUR GOOD HARD WORK!!