Äntligen är vi här och kör igen!! Fem månader sen sist men när man väl är här känns det som igår. Med den stora skillnaden att i maj var jag ryggskadad och kunde inte träna, nu kan jag det även om jag bara hunnit ett kort pass hittils.

Ali Bey har allt msn kan önska sig av en fitnessanlggning. 1000kvadrat utomhus träningsyta med konstgräs. Ett 50tal skivstänger och flera ton med vikter : ) Jag tar dessutom alltid med mig min egen träningsutrustning från HE-Fitness för att kunna variera ytterligare.

Hittills har vi kört ett intro-pass, tre benpass och ett överdelspass med enbart multijoint övningar. Träningsupplägget bygger på våra sju grundrörelser och att lära sig hur man utför respektive rörelse och varför.

Stort tack till alla samarbetspartners som sponsrat oss med träningsväskor, kosttillskott, tröjor, utrustning och pulsmätning!

EpicTravelGear
MM-Sports
SKINS
HE-Fitness
Polar

IMG_0466.JPG

IMG_0464.JPG

IMG_0463.JPG

IMG_0467.JPG

IMG_0469.JPG

IMG_0470.JPG

IMG_0472.JPG