4e Maj bär det av en vecka till 4 + stjärnig all inclusive sportresort i Side, Turkiet!

4 maj bär det av en vecka till 4 + stjärnig all inclusive sportresort i Side, Turkiet!

 

Gillar du sol, bad, träning, god mat och tanken av att få nya vänner med samma intresse för resten av livet.. Då är det här resan för DIG!!

ÄNTLIGEN går en dröm i uppfyllelse!! Att få göra de två saker jag brinner för allra mest, träna och resa i en härlig kombo ska bli såå kul! Den 4 maj går flyg från hela landet till Side i Turkiet där ett 4 + stjärnigt sporthotell vid havet väntar. All inclusive hela veckan samt ett träningspass på morgonen, en föreläsning och ytterligare ett träningspass på sena eftermiddagen. 

Ali Bey Park ligger precis vid havet med sandstrand, har en enorm gräsplan intill och en semiutomhus sportanläggning så vi har de allra bästa förutsättningarna att få grymma träningspass. Likt populära Outdoor Performance som jag kör på sommaren i Stockholm kommer vi att göra allt från att dra och putta slädar, använda snake ropes, selar, TRX, gummiband, vattensäckar, däck, skivstänger och fria vikter till egen kroppsvikt och varandra.

Träningsupplägget blir både cirkelpass och stationsträning till att var och en har sin plats och sina redskap. Gillar du Crossfit kommer du att älska det här!

traningsresor-solresor-coachmike

Föreläsningarna varje dag kommer att vara en timma långa liksom träningspassen. Under denna vecka kommer du att få en bra insikt i hur kroppen fungerar, hur den bör tränas, kolhydraternas roll eller inte i vår kost, vikten av sömn och genvägen till bra form på kortast möjliga tid.

Gemenskap värderas högt så vi kommer bara att ha mindre grupper om max 15-20 personer per coach vilket motsvarar antalet på en PT-utbildning. Alla deltagare får kontinuerlig feedback på utförande och teknik såväl som om någon försöker maska…

Träning-Solresor-CoachMike-Träningsresor

Var och en tränar efter sin nivå och därför passar resan för alla! Är det någon rörelse, övning eller annat som inte känns bra så byter vi bara ut den till en likvärdig.

Samarbetspartner Polar Team Pro förser oss med pulsband så alla kan ligga på sin optimala träningsnivå och Gym Grossisten ser till att vi har både protein och diverse kosttillskott för att både orka ge allt samt återhämta oss mellan passen.

Så ta med dig pojkvän, flickvän, vänner, kollegor och familj till en oförglömlig aktiv semester med mig och Solresor!!

Träningsresan för dig som gillar att träna : ) 

Solresor-Träningsresor-Coachmike-Outdoor-performance